3225225-playing-with-cat

Det er ikke ukjent at vi påvirkes av våre omgivelser – dette har blitt bekreftet av utallige vitenskapsmenn gjennom årene. Dette gjelder også dyrene vi har rundt oss, hvor ofte har man ikke sett hunder som ligner på eierne sine, eller katteelskere som til en viss grad oppfører seg som katter? Ja, du har sikkert sett dem, katteeierne som er like lekne som deres små firbente kjæledyr. Kanskje er du en av disse selv?

En spesiell plass i våre hjerter og liv

Katter er nemlig ikke som andre dyr, de er uavhengige og elegante samtidig som de elsker å ha det gøy. Derfor har katter fått hovedrollen i mange tegneserier og spill – de er selve symbolet på voksen fjolleri. Garfield, Sylvester, Rosa Panteren, alle disse har blitt foreviget som tegneserier og fått spill lagd i sitt navn. Katteelskere med sans for spenning kan ha det moro med Birds on a Wire, der man faktisk kan vinne penger om man har litt flaks med seg. Har man en iPhone eller iPad, er det populære kattspillet Sushi Cat absolutt å anbefale, mens de som husker langt tilbake kan komme på det vanedannende Alley Cat fra 1983 – mange Atari-eiere hadde dette spillet på hylla. Skyrim-spillere vil sikkert sette pris på den kattelignende rasen Khajit som man kunne spille med. Hva kan vel være bedre for katteelskere enn å få lov til å spille som en katt i et populært action-rollespill?

Youtube-sensasjon endte som eget spill

Nå har til og den kjente YouTube-sensasjonen Nyan Cat blitt til et eget spill, altså har man nok å velge mellom om man er ekstra glad i katter. Forresten kan man finne ut mye om personligheten til et menneske ved å se hvilket kjæledyr de eier – ja, det er store forskjeller på katt- og hundeiere. Som katt så eier, og katten er ofte kreativ, eventyrlysten og veldig uavhengig. En beskrivelse av deg, kanskje?