Når man har katt, kan man møte mange problemer og utfordringer. Det gjelder både for de som kjøper sin første katt, og for mer erfarne katteeiere. Plutselig kan det være noe man lurer på. Da er det greit å besøke ulike kattesider på nettet. Der kan man lese mer om ulike katteraser, man kan lese om hvordan man forbereder katten til utstilling, hvordan man lærer den å bli stueren og hvordan man skal tolke kattens signaler og problemoppførsel.

I et katteforum kan man snakke med andre katteeiere, og dele egne erfaringer med dem. Man kan stille spørsmål og få svar på det man lurer på. I enkelte perioder kan det være ekstra mye man lurer på, spesielt dersom katten skal ha unger. Noen ganger kan man snakke med en dyrlege, men dyrlegene skal først og fremst ta seg av syke dyr, ikke svare på hverdagslige spørsmål. Katteprat (http://katteprat.net/) er Norges største katteforum, og her finner man svar på mange spørsmål, og man får tips og råd både om rasekatter og vanlige huskatter. Her kan man også finne informasjon og tips om kattepass, dersom man for eksempel skal på ferie. På denne siden vil det dukke opp tips om mange fine kattesider.

Hvis man liker spill, kan kattespill være perfekt. Disse spillene passer også dersom man sitter våken og venter på kattunger. Da kan man fordrive tiden litt, samtidig som man holder seg våken. Spillespill byr på et rikelig utvalg av kattespill for katteeiere og for de som ønsker seg katt.